Rychle, snadno a vzdušně: můžete připravit neuvěřitelný japonský oblačný dort z oblaků pouze ze dvou ingrediencí. Ve skutečnosti, se správnými ingrediencemi potřebujeme jen velmi málo, abychom získali další příjemné zážitky. Nastal čas vyzkoušet jeden z těch receptů, které udělají dojem a mohou přinést více než jedno překvapení. S několika změnami, které nás budou provázet v nejbližších dnech. Tento dort ze dvou ingrediencí nás bude provázet ve dnech, kdy se sladké stane naším nejlepším spojencem v kombinaci klíčových chutí.
K zakončení každého důležitého oběda je potřeba dobrý dezert. Zapamatujeme si mnohem více, než si dokážeme představit, a to díky kombinaci chutí, která se může objevit v mžiku oka. V podstatě se budeme zabývat kombinací ingrediencí, která na nás může mít velký vliv v době, kdy má každá ingredience svůj význam. Je důležité si vychutnat nejen jídlo, ale i potěšení z jeho přípravy. I když jste nikdy předtím dezerty nepřipravovali, tento způsob přípravy základního jídla, který vám pomůže objevit to nejlepší z receptů tohoto typu, se vám bude líbit.
Rychlé, snadné a vzdušné, až se vám budou sbíhat sliny
Bezpochyby stačí jen začít vařit, abyste objevili to nejlepší z řady detailů, které vás mohou zaujmout. Nastal čas uvést do života tento trend, který chceme realizovat a který může být působivý.
Rychlost, s jakou lze připravit dobré sladké jídlo, není v rozporu s výsledkem. Tento způsob, jak si jídlo vychutnat, se vám určitě bude líbit a může se stát tím, co nás odlišuje. Nastal čas s radostí míchat ty nejjednodušší ingredience, abychom dosáhli působivého výsledku.
V tomto případě získáme další chuť díky přidání základní ingredience ve světě dezertů – čokolády. Tato ingredience je součástí japonského dortu „mrak“, pro který budete potřebovat ještě jednu základní ingredienci cukrářských výrobků, kterou také vždy najdete ve své kuchyni.
Nejedná se o nic jiného než o vejce, která budeme postupně přidávat do této směsi chutí, která nás může provázet v těchto dnech, kdy každý kousek má velký význam.
Jedná se o oblakový dort, který se připravuje pouze ze dvou ingrediencí.
Musíte postupně přidávat bílou čokoládu do vajec, jejichž bílky jste předem vyšlehali do sněhu. Ingrediencí je málo, ale je třeba je dobře promíchat, abyste nakonec získali dezert, který ohromí mnoho lidí. Je třeba trochu víc, abyste nakonec získali něco, co může být působivé ve všech smyslech.
Budete potřebovat pouze 3 velká vejce a 125 gramů čokolády. Až bude směs hotová, vložte ji do předehřáté trouby na minimálně 15 minut, přičemž pečení bude trvat asi 30 minut při teplotě 180 stupňů.
Nabízíme vám další dezert, ve kterém se používají pouze ovoce a kakao, dvě dobré základní ingredience, které vám pomohou ponořit se do světa neuvěřitelných chutí, které mohou být velmi prospěšné pro zdraví. Připravte si tuto neuvěřitelnou směs v mžiku oka, je to vynikající sladké jídlo, které bude hotové v mžiku oka.
Ingredience:
2 kaki
2 lžíce kakaového prášku
Jak připravit čokoládový flan bez cukru a trouby, pouze ze 2 ingrediencí
- Tento flan je založen na základním kulinářském principu, na který příliš často zapomínáme: ovoce je samo o sobě sladké.
- Místo toho, abychom naše dezerty osladili přírodní ingrediencí, dáváme přednost cukru, ale s tímto flanem tuto chybu neuděláme.
- Je to ideální způsob, jak přimět děti jíst ovoce a vychutnat si sladkost plnou příjemných pocitů.
- Persimona je ingredience, která dodá sladkost a texturu tomuto flanu, který bude mít konzistenci, jakou potřebujeme.
- Je důležité mít v kuchyni dobré nástroje, abyste dosáhli požadovaného výsledku.
- V tomto případě mohou být krásné formy klíčem k úspěchu tohoto flanu, který musí mít finální úpravu, která ho vynese na samý vrchol.
- Začneme s persimmonem, očistíme ho a nakrájíme na kousky, které dáme přímo do sklenice mixéru.
- Toto ovoce má ideální texturu pro vytvoření luxusního flanu, ale musíme mu dodat chuť, která ho udělá ještě chutnějším.
- Přidáme pár lžic kakaa, které tomuto skvělému flanu dodá potřebnou barvu a chuť.
- Nyní jsou obě ingredience připraveny k vytvoření dezertu, který musíte vyzkoušet kvůli jeho úspěchu a jednoduchosti přípravy.
- Vše rozmixujte v mixéru a nalijte do forem, ze kterých se snadno vyndává. Nechte v lednici ztuhnout.
- Můžete vyndat z forem a ozdobit sušeným ovocem, abyste vytvořili čokoládový flan. Hotovo, máte perfektní, zdravý, bez cukru a velmi chutný dezert.