Plátky cukety s česnekem, pečené na pánvi: nízkokalorická a velmi chutná příloha

Cuketa na pánvi s česnekem
Ingredience pro 2 osoby
- 3 stroužky česneku
- 1 střední cuketa
- 1 lžíce kukuřičného škrobu
- 1 lžička červeného pepře
- 1 čajová lžička soli
- čerstvě mletý pepř
- olej na smažení
- Doba přípravy: 10 minut
- Doba vaření: 5 minut

Příprava
Cuketu nakrájejte na plátky, vložte do misky a promíchejte se škrobem. Na pánvi rozehřejte trochu oleje, vložte plátky a osmažte je. Pravidelně promíchejte. Když začnou hnědnout, posypte je nasekaným česnekem, červeným pepřem, solí a čerstvě mletým pepřem. Smažte ještě několik minut, dokud nezískají krásnou barvu. Podávejte ihned.Máte dobrý recept a chcete se o něj podělit se světem?Je schovaný v kuchařce vaší babičky, připravovali jste ho milionkrát pro zvláštní příležitosti, zachraňuje vás v všedních dnech nebo je prostě vaším oblíbeným jídlem?Pošlete nám ho a staňte se autorem rubriky Sóbors Recepty čtenářů!Váš recept nemusí zůstat v šuplíku!